Remee fester med skandaleombrust skuespiller

Han har før festet med Hollywood-stjerner som Sienna Miller og Orlando Bloom, og nu har musiksmeden Remee endnu engang fået fornemt selskab - denne gang af skuespillerinden Lindsay Lohan.

De to kendisser har begge delt billeder fra fester og luksuriøse middagsarrangementer i festbyen Istanbul, hvor de nyder tilværelsen på toppen af af den tyrkiske metropol sammen.

Den 40-årige Remee delte et billede af sig selv og den 29-årige Lindsay Lohan på det sociale billeddelingsmedie Instagram, hvor der bliver røget cigarer og flirtet med fotografen i de flotte omgivelser på jetsetter-restauranten Restaurant Zuma.

- Istanbul nights, skriver Remee på sin Instagram profil, hvor han også er i selskab med den israelske "socialite" Hofit Golan, som deltog i Instagram-festen og deler et billede af Remees gravide kæreste Mathilde Gøhler, der viser sin flotte mave frem.

"Mean Girls"-stjernen Lindsay Lohan fik også lyst til at dele sine oplevelser med sine fans på sin Instagram-profil, så et næsten identisk billede røg på de sociale medier. Desværre for hitmageren Remee, er hans ansigt klippet halvt ud af billedet.

Se Remees billede på Instagram her: https://instagram.com/p/5LLBz-R6ud/?taken-by=remeejackman

Og Lindsay Lohans her: https://instagram.com/p/5LF39wpc9l/?taken-by=lindsaylohan

Se også Hofit Golan og Mathilde Gøhler her: https://instagram.com/p/5KylNuRWpE/?taken-by=hofitgolanofficial

/ritzau/FOKUS

Dagens Gossip