Remis i topopgør på Old Trafford

Det første møde i denne sæson mellem to af Premier Leagues storhold blev aldrig den storkamp, der var lagt op til.

Hverken Manchester United eller Chelsea formåede at scorede, og derfor endte opgøret mellem de to rivaler uafgjort 0-0.

Intensiteten og atmosfæren omkring kampen fejlede bestemt ikke noget, men det meste af tiden befandt bolden sig mellem de to straffesparkfelter, og de helt store målchancer udeblev.

Inden kampen var der spekulationer om, hvorvidt United-manager David Moyes ville bruge Wayne Rooney i startopstillingen.

Vedholdende rygter siger, at netop Chelsea er interesseret i at købe angriberen, der har udtrykt ønske om at forlade klubben.

Ikke desto mindre var den engelske landsholdsspiller med fra start, og han efterlod ingen tvivl om, hvor hans loyalitet ligger lige nu.

Et par minutter inde i kampen havde han allerede tilspillet sig sin første chance og også nedlagt Chelseas ankermand John Terry i et energisk forsøg på at erobre bolden.

Og pudsigt nok blev Rooneys indsats ikke kun anerkendt med applaus fra Uniteds fans, men også fra Chelseas fans, der tilsyneladende forventer at se ham i den blå trøje inden transfervinduet smækker i.

Bortset fra Rooney virkede de fleste af de øvrige spillere en smule låste og anspændte, måske på grund af kampens betydning.

Derfor blev første halvleg også en ret tam affære, hvor der blev spillet med trukket håndbremse og dobbelt sikkerhedssele uden at blotte sig bagude.

United havde bolden mest, men Chelsea var godt organiserede uden dog at få ret meget ud af sine sporadiske kontrastød.

Efter pausen blev der løsnet lidt mere op. Chelsea-manager José Mourinho skiftede Fernando Torres ind, og United fik tilført Ashley Youngs arbejdskraft i højresiden.

Det skabte lidt mere uro, og chancerne blev større, som da Danny Welbeck sendte bolden lige over Chelsea-målet efter 55 minutters spil.

Samtidig kom bolden oftere ind i felterne, hvor begge hold uden held appellerede for straffespark undervejs i anden halvleg.

Dommer Mark Atkinson undlod dog at fløjte, og da Robin van Persie heller ikke fik noget ud af kampens sidste store chance tre minutter før tid, endte det altså med pointdeling.

Det uafgjorte resultat sender Chelsea op på førstepladsen i tabellen med syv point, men det er kun fordi, London-klubben har spillet en kamp mere end de øvrige tophold.

Manchester United har fire point efter sine første to kampe.

/ritzau/

Dagens Gossip