Ren Olsen Banden: Stjal 1000 kilo pengeskab, men glemte at tage højde for én ting

I Horsens står Danmarks Industrimuseums gamle bankbus, der ikke har været aktiv siden 1990'erne.

Inden i bankbussen befinder der sig et pengeskab, som er noget af en sværvægter. Skabet har nemlig en kampvægt på cirka 1000 kilo, og netop dette monstrum havde en flok ukendte tyveknægte udsæt sig natten til søndag. Det skriver TV SYD.

Hvad tyvene dog ikke vidste – men burde have regnet ud – var, at skabet selvfølgelig ikke længere indeholdt noget af værdi. Det afholdt dem dog ikke fra at bryde ind i den gamle bus, hvor de med møje og besvær er kommet afsted med det store pengeskab - dog i to ombæringer.

- Natten til søndag har der været indbrud, og vi kan se, at de har været i gang med en vinkelsliber, men uden held, fortæller museumsinspektør David H. Olsen til TV SYD, der fortæller, og indbrudstyvene dog ikke gav op så let.

- Men da vi så møder ind mandag morgen, så har de været på besøg igen, og denne gang haft held med at slæbe det gamle pengeskab med, forklarer han.

Museumsinspektør oplyser, at der i bussen ellers befinder sig et skilt, hvorpå der står oplyst, at der ingen penge er at finde i bussen, men det har åbenbart ikke afholdt de stædige tyve.

- Eftersom det er tredje gang, at nogen har forsøgt at brække pengeskabet op, har vi nu overvejet at sætte et oplyst skilt på pengeskabet - og på fem forskellige sprog - for der må være nogle bankrøvere, som ikke læser så godt, lyder det fra David H. Olsen, der dog kan tage hele episoden med et stort smil.

- Nu kan vores gæster jo se, hvordan et ægte tyveri i en bankbus ser ud, så der er masser af autensitet og troværdighed i det, griner han.

Bussen - med indbrudsrester - kan opleves i hele uge 28 på  Danmarks Industrimuseums i Horsens.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip