Renault Denmark igen bedste danske bilimportør

Den seneste måneds tid har DAF gennemført importørundersøgelsen blandt alle autoriserede bilforhandlere i Danmark. Forhandlerne har svaret på en række spørgsmål med fokus på forholdet mellem forhandlere og deres importører.  Og på baggrund af besvarelserne har DAF for 2. gang i træk kåret Renault Danmark som den bedste bilimportør.

Formand for DAF Knud Nielsen sagde i forbindelse med prisoverrækkelsen:

- Det har aldrig været vigtigere med gode relationer mellem importør og forhandler. De personlige relationer og importørens ledelsesstil betyder alt. Det dokumenterer undersøgelsen. Der er ganske enkelt en klar sammenhæng mellem graden af samarbejde og graden af succes, sagde han og fortsatte:

- Derfor er det heller ikke uventet, at titlen for 2. gang i træk går til Renault. I undersøgelsen scorer Renault topkarakter, når det gælder samarbejde og kommunikation. Og sammen med det meget store udvalg af modeller og attraktive priser ligger Renault næsten 30 procent bedre end gennemsnittet af importører, sagde Knud Nielsen ved overrækkelsen

Administrerende direktør Henrik Bang fra Renault, der fik et diplom som det synlige bevis på titlen, var naturligvis både glad og stolt over titlen, men understregede, at prisen ikke udelukkende skyldes importørens evner, men i den grad forhandlernes.

- Jeg kan helt genkende, at kommunikation og samarbejde betyder alt, sagde Henrik Bang og sammenlignede et importør-forhandler samarbejde med et ægteskab.

Prisoverrækkelsen fandt sted ved DAF's årsmøde på Hindsgavl Slot.

Dagens Gossip