Renault Kangoo ZE nummer 10.000 solgt på Frankfurt Motorshow

Frankfurt Motorshow handler om fascinationen af dyre biler og store drømme. Men, at der også er plads til at fejre fornuft og miljø, viste Renault med salget af Renault Kangoo ZE nummer 10.000. 

Den elektriske udgave af varevognen Renault Kangoo, Renault Kangoo ZE er med 6000 solgte eksemplarer i Frankrig den bedst sælgende elbil i Renaults hjemland. Faktisk står Kangoo ZE for omkring 10 procent af det samlede salg af Kangoo varevogne i Frankrig.

Gode bilister? Sådan opfatter vi os selv ude i trafikken

Men, at det ikke kun er franskmænd, der kan lide deres eget produkt, blev bevidst på Frankfurt Motorshow, da nøglerne til bil nummer 10.000 blev overrakt til  indkøbschefen for Deutche Bahn Gerhard Dech. Det skriver Renault i en pressemeddelelse.

Siden lanceringen i 2011, hvor Kangoo ZE. blandt andet blev kåret af de danske motorjournalister som Årets Varebil 2012, og af den internationale jury af motorjournalister til Van of the Year 2012, har bilen været markedsført i 20 lande og er nu solgt i 10.000 eksemplarer.

I Danmark blev der i 2012 solgt 120 Kangoo ZE van, hvilket betød, at Renault sad på 88 % procent af markedet for varevogne på el. I 2013 er der indtil nu solgt 43 styks og markedet deles næsten lige over med Mercedes, der har solgt en del elektriske udgaver af deres Mercedes Vito til det danske postvæsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip