Renault klar til at hjælpe Better Place-kunder

Renault Danmark meddeler nemlig, at ejere af Renault Fluence, der er en elbil-model med udskifteligt batteri, som Better Place satsede på, fremover kan leje batterier af den franske bilproducents danske division.

»De danske kunder, der har købt en Renault Fluence Z.E. vil, som en konsekvens af Better Place konkursbegæring, bliver stillet som Renault Fluence Z.E. kunder i resten af Europa, hvor Better Place ikke har aktiviteter,« skriver Renault Danmark på sin hjemmeside med tilføjelsen:

»Det betyder, at de danske kunder vil blive tilbudt en batterilejeaftale gennem Renault.«

Før søndagens konkursmeddelelse, var det Better Place, der sad alene på at udleje batterier til Renault Fluence, men det ansvar er Renault Danmark således parat til at overtage.

Til dato er der ifølge Renault registreret 219 Fluence ZE-biler i Danmark med Better Place medlemskab. Tallet er eksklusiv Better Places egne biler samt forhandlerbiler.

Renault sælger en stribe elbil-varianter. Tidligere på året forlød det, at den franske bilfanbrik vil udfase det batterisystem, som Renault Fluence, der netop var Better Places store satsning, var baseret på.

 

Dagens Gossip