Rene Froome hånes på Twitter: Oprah har haft ringet

Da britiske Chris Froome søndag smadrede al modstand på Mont Ventoux, vækkede det minder om Armstrong-æraen. Med en tid, der kun akkurat var langsommere end den, Lance Armstrong satte i 2002, så er sammenligningen slående. 

Og måske er det minderne om en stordopet og ganske suveræn Armstrong, der får Twitter-brugere til at fare i flint. I hvert fald flyder det sociale medie med kommentarer og hånlige jokes mod Chris Froome oven på magtdemonstration.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

- Breaking: Oprah har ringet til Froome og spurgt om han har tid til et interview i 2018, skriver brugeren Morgenkaffen med en klar reference til Lance Armstrongs bekendelser på tv over for den amerikanske talkshow-værtinde.

Musikeren Jens Unmarck er også på banen med en spydig kommentar.

- Froome får nu den cokefarvede bjergtrøje med næseblod på, skriver han på Twitter.

Lance Armstrong, der i januar erkendte at have været dopet i alle sine Tour de France-sejre fra 1999 til 2005, klarede de sidste 15,65 kilometer af Mont Ventoux på 48 minutter og 33 sekunder. En tid, som Chris Froome blot var to sekunder fra at slå.

Det får Berlingskes sportsredaktør, Flemming Fjeldgaard, op ad stolen.

- Nu kommer tiderne: Froomes sidste 15km på Ventoux 47;15, Armstrong havde tidligere rekorden på doping med 48;33. Come on, bare medvind? spørger han.

LÆS OGSÅ: Kyllingen tvivler på Froome: Han kører FOR hurtigt

Søndag var Bjarne Riis' storsponsor, Oleg Tinkov, også på krigsstigen med en Froome-Armstrong-sammenligning. I dag glatter russeren dog ud.

- Og jeg har ALDRIG sagt, at Chris Froome er dopet. Jeg siger, at han er mistænkeligt overlegen i forhold til resten, ligesom Armstrong var det. Resten må i bedømme, skriver han.

På Twitter er hashtagget #FroomeErRen allerede oprettet. En lille henvisning til den tidligere cykelrytter Rolf Sørensen, der for nylig stod frem og erkendte brug af doping i sin karriere. 

SE DE FROOME-KRITISKE TWEETS HER:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip