René Holten vinder guld på 500 meter i Bagsværd

Skrevet af admin

31/05/2015

Mest læste i dag

Kajakroeren René Holten Poulsen er tilbage øverst på podiet.

På hjemmebane ved World Cup-stævnet ved Bagsværd Sø vandt René Holten Poulsen søndagens finale på 500 meter foran den evige tyske konkurrent Max Hoff.

Lørdag var det ellers Hoff, der henviste danskeren til andenpladsen på den dobbelte distance.

Danskeren tog teten fra begyndelsen, og han havde så stort et forspring, at Max Hoff ikke kunne hente ham på trods af en slutspurt.

Dermed gentog René Holten Poulsen succesen fra EM i begyndelsen af maj, hvor det også blev til guld på den halve kilometer.

- Det er super fedt at vinde en guldmedalje på hjemmebane, og jeg er glad for, at jeg roede så stærkt på midterstykket, for jeg gik lidt kold de sidste 100 meter.

- Det var godt lige at få styr på Max Hoff igen, selvom det var den halve distance, siger René Holten Poulsen i en pressemeddelelse.

Umiddelbart efter René Holtens triumf blev den danske damefirer med Henriette Engel Hansen, Emma Aastrand Jørgensen, Ida Villumsen og Amalie Thomsen nummer fire i finalen på 500 meter.

Søndag eftermiddag ror René Holten Poulsen 5000 meter. Også her vandt danskeren EM-guld i tjekkiske Racice for fire uger siden.

/ritzau/