René Toft efter klø til Spanien: Vi har et gear mere

De danske håndboldherrer leverede lørdag en fremragende præstation, da holdet slog de spanske verdensmestre med 31-28 ved EM.

Ifølge forsvarskaptajnen René Toft Hansen kan Danmark rent faktisk gøre det endnu bedre.

- Vi har et gear mere, mener jeg. Der er stadigvæk noget at lægge på.

- Der sker stadigvæk nogle fejl, afleveringer ud over sidelinjen i kontrafasen og sådan lidt. Vi skal hjem at se video og arbejde på at blive bedre.

- Vi spillede i femte ud af seks gear. I den indledende pulje spillede vi kun i fjerde, så vi har steppet up, og det har publikum også, siger René Toft Hansen og hentyder til, at publikum i Boxen i Herning leverede en formidabel opbakning.

Spørgsmål: Hvis I møder Spanien senere i turneringen, har de så også et ekstra gear?

- De har et ekstra våben, når de får Julen Aguinagalde ind på stregen. Han er sværere at holde end de to andre. De fik ikke fat i så meget.

- Når de får ham ind i turneringen, så skal vi have mere fokus på ham, og det giver plads til nogle af de andre spillere.

Danmark vandt i den indledende pulje overbevisende over Makedonien, Østrig og Tjekkiet.

René Toft Hansen regner ikke med, at danskerne får det lige så nemt i de kommende kampe mod Ungarn og Island.

- Vi er ikke i semifinalen endnu. Vi skal stadigvæk have en sejr, og det bliver ikke nemt mod Island og Ungarn, der i dag smadrede de hold, vi mødte i den indledende pulje.

Stregspilleren har dog fire favoritter til at gå videre til semifinalerne.

- Danmark, Spanien, Frankrig og Kroatien er de fire bedste hold, og det vil være fantastisk, hvis alle kommer i semifinalen, siger han.

Danmark møder på tirsdag Ungarn i den næstsidste kamp i mellemrunden. Hvis det ender med en dansk sejr, så er EM-værterne garanteret en plads i semifinalerne.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip