René Toft efter klø til Spanien: Vi har et gear mere

De danske håndboldherrer leverede lørdag en fremragende præstation, da holdet slog de spanske verdensmestre med 31-28 ved EM.

Ifølge forsvarskaptajnen René Toft Hansen kan Danmark rent faktisk gøre det endnu bedre.

- Vi har et gear mere, mener jeg. Der er stadigvæk noget at lægge på.

- Der sker stadigvæk nogle fejl, afleveringer ud over sidelinjen i kontrafasen og sådan lidt. Vi skal hjem at se video og arbejde på at blive bedre.

- Vi spillede i femte ud af seks gear. I den indledende pulje spillede vi kun i fjerde, så vi har steppet up, og det har publikum også, siger René Toft Hansen og hentyder til, at publikum i Boxen i Herning leverede en formidabel opbakning.

Spørgsmål: Hvis I møder Spanien senere i turneringen, har de så også et ekstra gear?

- De har et ekstra våben, når de får Julen Aguinagalde ind på stregen. Han er sværere at holde end de to andre. De fik ikke fat i så meget.

- Når de får ham ind i turneringen, så skal vi have mere fokus på ham, og det giver plads til nogle af de andre spillere.

Danmark vandt i den indledende pulje overbevisende over Makedonien, Østrig og Tjekkiet.

René Toft Hansen regner ikke med, at danskerne får det lige så nemt i de kommende kampe mod Ungarn og Island.

- Vi er ikke i semifinalen endnu. Vi skal stadigvæk have en sejr, og det bliver ikke nemt mod Island og Ungarn, der i dag smadrede de hold, vi mødte i den indledende pulje.

Stregspilleren har dog fire favoritter til at gå videre til semifinalerne.

- Danmark, Spanien, Frankrig og Kroatien er de fire bedste hold, og det vil være fantastisk, hvis alle kommer i semifinalen, siger han.

Danmark møder på tirsdag Ungarn i den næstsidste kamp i mellemrunden. Hvis det ender med en dansk sejr, så er EM-værterne garanteret en plads i semifinalerne.

/ritzau/

Dagens Gossip