Renée Toft Simonsen taler over sig i brevkasse: Vi er sammen igen

Da Thomas Helmig og Renée Toft Simonsen i sensommeren meddelte offentligheden, at de skulle skilles, slog kendisparret samtidig fast, at de stadig var hinandens bedste venner på trods af bruddet.

LÆS OGSÅ: Helmig: Jeg er 100% single

Men nu viser det sig, at de to bedste venner, er faldet tilbage i gamle vaner. Tidligere fotomodel og nuværende brevkasseredaktør, Renée, fortæller i Femina, at hun og Helmig er sammen igen. Hun forklarer, at de kom godt igennem deres krise.

LÆS OGSÅ: Helmigs nye kæreste har fortid som sexmodel

Denne afsløring kommer oven på en lang periode, hvor medierne har bragt billeder af parret, som lader til at være meget forelskede. I efteråret var Renée og Helmig på ferie sammen i Thailand, hvor de nussede hinanden på stranden, siden bar popprinsen flyttekasser hjem til deres tidligere fælleshjem i Aarhus, og endelig blev parret set kyssende på en strøgtur i København i sidste måned.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Det er i et svar til en læser i Femina, hvor Renée er brevkasseredaktør, at det remgår, at parret er sammen igen. Læseren spørger Renée til råds om, hvorvidt hun skal blive i sit ægteskab og får følgende svar:

"Eftersom det er en inspiration for dig, at min mand og jeg er kommet godt igennem en krise i vores ægteskab, tyder det på, at det også er det, du sigter efter," skriver Renée i Femina.
 

Dagens Gossip