Renée Toft Simonsen: Træt af machomænd

Mænd i stramme cykelshorts og høj fart skal passe på, hvis de møder Renée Toft Simonsen på cykelstierne i Aarhus.

For den tidligere topmodel er dødtræt af at møde dem på sin løbetur i skoven. Det skriver hun i sin klumme i denne uges FEMINA.

- Når man kommer løbende sådan en fredelig morgen ved halvottetiden, svedende i hyggelig samtale, og forskrækket må springe til side, vel at mærke for at redde sit eget liv, og ser, at det bare er en eller anden alfahan-machofyr i fucking cykelshorts og verdens grimmeste hjelm på hovedet, som tror, han er med i selveste Tour de France, ja, så bliver jeg personligt en smule aggressiv inden i, skriver Renée Toft Simonsen.

Læs på femina.dk, hvilken sexoplevelse, Renée Toft Simonsen stadig mener, hun har til gode

Det er især attituden hos de mandlige cyklister, hun har svært ved at tage seriøst:

- Hold nu kæft, når de kommer fræsende igennem skoven, ringer med klokken, som om de var brandmænd på vej til en meget vigtig brand. For sådan lyder den cykel-ringeklokke, når de i fuld fart kommer kørende 10 cm fra dig på stien.

Får fantasier

Og den smukke psykolog og forfatter er ikke for fin til at tænke grimme tanker om, hvad hun kunne tænke sig at gøre ved dem:

- Jeg kan ikke lade være med at tænke, at de dér cykelentusiaster burde lære at planlægge deres tid, så de kørte bare fem minutter før hver morgen. Problemet for mig er nemlig, at jeg får fantasier om at skubbe til dem, når de kører forbi, og det er jo ikke særlig rart at få den slags tanker som: PUF, hov … der røg du da vist på numsen, arj hvor ærgerligt, der er godt nok meget blod i sådan et mandeben … gjorde et ondt? Det var godt, you had it coming!, skriver eks-topmodellen i FEMINA.

Renée Toft Simonsen har også stærke holdninger til kønsbehåring. På femina.dk kan du læse, om hun er for eller imod

Af redaktionen, Femina/NewsDesk, Aller Media

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip