Renseriet udleverede Helenes brudekjole til den forkerte kvinde: Hjælp mig med at få den tilbage!

27-årige Helene Sofie Balavender Kristensen fra Valby er knust over at have mistet sin brudekjole.

Hun blev gift med sin amerikanske mand i USA i sommer, og planen er, at de skal holde en fest i Danmark næste år, hvor hun skal bære brudekjolen igen.

Men nu er den væk, efter at det lokale renseri Rekord Rens udleverede den til den forkerte kvinde ved en fejl.

- Jeg har indleverede min brudekjole til rens hos et renseri i Valby, og nu er det, der bare ikke måtte ske, sket. Renseriet har udleveret min brudekjole til en anden kvinde, og nu er kjolen væk! De har ikke kontaktoplysninger på deres kunder, så de ved ikke, hvem hun er, skriver Helene Sofie Balavender Kristensen i et opslag på Facebook, som er blevet delt mere end 14.000 gange siden i går, tirsdag.

Helene Sofie Balavender Kristensen siger til Dagens.dk, at kjolen har særlig betydning for hende, fordi hendes mor har syet den.

- Den har rigtig stor affektionsværdi for mig, fordi min mor har brugt rigtig lang tid på at sy den, og jeg har brugt lang tid på at designe den sammen med hende. Vi har brugt tid på at skaffe det helt rigtige stof til den. Det er ikke en kjole, hvor man bare lige kan gå ud og købe en magen til, fortæller hun.

- En brudekjole har bare stor sentimental værdi. Jeg ville gemme den for evigt, ligesom min mor har gemt sin.

Renseriet har lovet hende en erstatning, hvis kjolen ikke dukker op.

- Men sådan en kjole er jo mange penge værd, så om de vil erstatte hele beløbet, det ved jeg ikke, siger hun og tilføjer, at hun undrer sig over, at man kan lave sådan en fejl. 

Helene Sofie Balavender Kristensen håber, at hendes nødråb på sociale medier kan få kjolen til at dukke op.

- Jeg håber selvfølgelig, at der sidder en kvinde med kjolen, som ser det her. I så fald må vedkommende meget gerne aflevere den på renseriet, hvor de har mine kontaktoplysninger. Man er også meget velkommen til at kontakte mig på Facebook, lyder opfordringen.

Trods den store opmærksomhed på Facebook, er der endnu ikke sket et gennembrud i sagen. Helene Sofie Balavender Kristensen er til gengæld overvældet over de mange varme henvendelser, som opslaget har bragt med sig.

- Folk har tilbudt mig, at jeg kan låne deres brudekjole næste år, så det hjælper mig, at der er så mange gode mennesker derude. Det er virkelig sødt, siger hun til Dagens.dk.

Læs hele efterlysningen herunder.

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

UPDATE: kjolen er stadig ikke fundet. Jeg har talt med renseriet og de har desværre fået truerende opkald. Det er ikke...

Posted by Helene Sofie Balavender Kristensen on 29. september 2015

 

Følg Dagens Efterlysninger for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip