Renualt-chef jubler: Som om Kevin aldrig har været væk

Skrevet af admin

25/02/2016

Dagens topnyheder

Kevin Magnussens første præstationer i Renault-raceren ved Formel 1-testen i Spanien har ikke bare skabt begejstring og lettelse hos danskeren selv.

Renaults løbsdirektør, Frédéric Vasseur, er svært tilfreds med de første indtryk af Magnussen, der onsdag sad i en Formel 1-bil for første gang i mere end et år.

- Da han satte sig i bilen, havde jeg i baghovedet, at han ikke havde kørt i lang tid. Men for at være ærlig, så glemte jeg alt om det, da jeg havde set ham køre de første runder, siger Frédéric Vasseur.

I alt blev det til 111 omgange for Magnussen, og de gode takter ser ud til at fortsætte torsdag formiddag, hvor han er i gang med sin anden testsession.

Det på trods af, at han var noget radbrækket efter de otte timers arbejde onsdag. Han fortalte, at han havde blå mærker over det meste af kroppen.

- Heldigvis har det ingen indflydelse på hans fart og stabilitet, griner Frédéric Vasseur.

- Jeg er mere end tilfreds indtil videre. Det er, som om han aldrig har været væk, og det er meget imponerende.

- Den feedback, han gav teamet under onsdagens test, var glimrende. Det var perfekt arbejde, og det ser ud til at gå på samme måde i dag, siger Renault-chefen.

Torsdagens test er den sidste i denne omgang. I næste uge har holdene yderligere fire dage til at afprøve bilerne på banen i Barcelona.

Her er det planen, at Kevin Magnussen skal køre de første to dage, mens Jolyon Palmer sidder bag rattet på dag tre og fire.

/ritzau/