Reservefløj til Wilbek: Du får brug for mine forcer

Skrevet af admin

23/01/2014

Dagens topnyheder

Venstrefløjen Casper U. Mortensen håber, at han bliver indlemmet i den danske landsholdstrup forud for fredagens EM-semifinale mod Kroatien.

Landstræner Ulrik Wilbek valgte onsdag at ofre fløjspilleren på bekostning af stregspilleren Jesper Nøddesbo. Midt i skuffelsen håber Casper U. Mortensen på et hurtigt comeback.

- Jeg håber da på at komme med igen. Jeg håber, at Ulrik gør brug af sin sidste udskiftning.

- Jeg synes, at jeg har fortjent at være med. I de kampe, vi står over for nu, har vi brug for, at kontrafasen spiller maksimalt, og det er en af mine forcer, da jeg kan tilføre en masse speed, siger Casper U. Mortensen.

Spilleren fra Bjerringbro-Silkeborg har dog ingen fornemmelse af, hvorvidt Ulrik Wilbek overvejer at sætte ham på holdet. Hvis han skal være aktuel mod Kroatien, skal Wilbek træffe beslutningen senest klokken 9.00 på kampdagen.

- Nu må vi se fredag morgen. Jeg håber på at komme med, siger fløjen.

Casper U. Mortensen var blandt de mest benyttede spillere i Danmarks fem første EM-kampe, hvor han gjorde det fornemt, mens Wilbeks foretrukne venstrefløj Anders Eggert plejede en lægskade.

Det var derfor en nedtur for Bjerringbro-Silkeborg-spilleren at ryge ud af truppen onsdag morgen før det betydningsløse opgør mod Island. Uanset resultatet var Danmark videre til semifinalerne.

- Det kom som et chok, at jeg skulle ud.

- Jeg synes, at mit spil har berettiget til at være med, når de sjove kampe går i gang.

- Det var nedtur at sidde uden for og se en "træningskamp" mod Island. Jeg føler ikke, at jeg er træt i kroppen, selv om jeg har spillet mange kampe. Jeg er klar til at spille, fastslår han.

Klubkammeraten Mads Christiansen fik et stik i baglåret mod Island, men højrebacken er sandsynligvis klar til at spille videre i turneringen. Det kunne ellers være en mulighed for Casper U. Mortensen.

- Jeg håber ikke, at jeg skal ind i truppen på grund af en skade. Jeg er også sikker på, at Mads spiller mod Kroatien. Jeg håber, at han bliver klar, siger BSV-fløjen.

/ritzau/