Respekt: Valdemar på 6 år donerer kæmpe påskeæg til syge børn

Påsken blev lidt sødere for et hold børn, der er indlagt på Rigshospitalet i København, da Sisse Fisker kom forbi med en gave til dem.

Sisse Fisker er kendt fra forskellige underholdningsprogrammer på tv, men lagde et visit forbi hospitalet som formand for SMILfonden.

Her overrakte hun et kæmpe påskeæg til børnene, som en kun seks-årig dreng havde valgt at donere til de syge og, mente han, mere trængende børn:

- I dag har jeg som formand for SMILfonden været på Rigshospitalet og aflevere et kæmpe 20 kilos påskeæg til de indlagte børn. Chokoladen var doneret af Valdemar på seks år, som havde vundet det i en konkurrence. Han synes, at syge børn havde mere brug for påskeægget end ham. Respekt! Behøver jeg at sige at det var en stor succes, skriver Sisse Fisker på sin facebookvæg. 

SMILfonden laver arrangementer og aktiviteter, der "spreder smil" blandt børn med børnekirurgiske sygdomme samt deres familier. Formålet er at give børnene en bedre oplevelse af at være indlagt på hospitalet. 

Et påskeæg af denne kaliber kan fx være en af oplevelserne:

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Et 20 kilo tungt påskeæg gav SMIL på læben hos de indlagte børn på Børnekirurgisk Klinik i dag. SMILfondens...

Posted by SMILfonden on Sunday, March 27, 2016

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip