Restaurant fik kritik for unisextoilet: Så skrev ejeren dette på døren

I første omgang skabte det en del ballade, at en amerikansk pizzarestaurant valgte kun at have et unisextoilet, men nu har sagen taget en drejning, og i stedet hyldes ejeren for toiletforholdene.

Det sker, efter ejeren, Juli Ghazi, af Pure Pizza på Central Avenue i Plaza Midwood har hængt en seddel op på døren til unisextoilettet, som forklarer, hvorfor et toilet til alle er den bedste løsning. Det skriver mediet Khou.

Læs også: Kvinde prøver at returnere en jakke, men hun havde aldrig forudset butikkens svar

Juli Ghazi har skrevet følgende på sedlen:

"Vi har et unisextoilet, fordi sometider kan kønsbestemte toiletter sætte folk i ubehagelige situationer. Og siden vi har en del venner, der kommer her for at se os, vil vi sikre et sted for vores venner, som er:
- Singlefædre med døtre.
- Singlemødre med sønner.
- Forældre med handicappede børn.
- Bøsser, lesbiske, biseksuelle og transkønnede.
- Voksne med aldrende forældre, som er psykisk/fysisk handicappede.
Tak for at hjælpe os med at skabe et sikkert miljø for alle."

Læs ogsåRengøringsfirma tilbyder gratis rengøring til alle kvinder, som er under behandling for kræft

Adskillige kunder og beboere i Plaza Midwood har været meget positive over sedlen, som også har gået sin sejrsgang på sociale medier. Særligt en mor med en handicappet søn var meget rørt og græd, da hun så sedlen på toiletdøren, fortæller ejeren til Khou.

Juli Ghazi håber, at folk i fremtiden vil tænke over, at der er personer, der har legitime grunde til at være på et toilet uanset køn. Samtidig er det hans ønske, at folk viser medfølelse i stedet for had i disse tilfælde. 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip