Retten troede ikke på historien: 21-årig kvinde tog på indkøb lige efter voldtægt

En ung kvinde er blevet idømt 10 dages betinget fængsel for opfinde en falsk voldtægtshistorie, skriver anklagemyndigheden hos Nordsjællands Politi på Twitter.

Ifølge den 21-årige kvinde fra Lyngby, skulle hun have været på vej på indkøb på højlys dag med sit lille barn i klapvognen, da hun ifølge anmeldelsen blev overfaldet af en ukendt gerningsmand, trak hende om bag et buskads, hvor han trak bukser og trusser af hende, skriver Ekstra Bladet.

Herefter havde han angiveligt trukket en tampon ud af hende, men derefter fået kolde fødder.

Læs også: Søvngænger frikendt for voldtægt for anden gang

Men den historie troede Retten i Lyngby ikke på, og de dømte derfor kvinden for falsk anmeldelse. Kvinden står dog ved sin historie.

- Det var en temmelig fantastisk historie. Via videoovervågning i storcentret konstaterede politiet relativt hurtigt efter, at kvinden havde været på indkøb med sit barn efter, at voldtægtsforsøget skulle have fundet sted. Hun handlede ind i Føtex, siger senioranklager Bente Schnack, som mødte for anklagemyndigheden i retten, til Ekstra Bladet.

Desuden var der ingen aftryk i jorden, der hvor kvinden fortalte, at hun var blevet presset ned og forsøgt voldtaget med ansigtet mod græsset, ligesom politiet hunde ikke fandt nogle spor på stedet.

Læs også: To søstre er dømt til voldtægt i Indien for en ’fejl’, deres bror har begået

Kvinden blev også undersøgt på Retsmedicinsk Institut, uden at der blev fundet nogen spor.

Den 21-årige valgte at bede om at få lov til at tage 14 dages betænkningstid, før hun beslutter, om hun vil modtage dommen.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip