Rhein-Neckar-boss: Nikolaj Jakobsen er en holdspiller

Det er to gamle kendinge, som bliver genforenet i tysk håndbold, når Nikolaj Jacobsen bliver ny cheftræner i Rhein-Neckar Löwen fra næste sommer og to år frem.

Rhein-Neckar Löwens manager Thorsten Storm kender Nikolaj Jacobsen fra en fælles fortid i THW Kiel, hvor danskeren var fast mand på venstrefløjen.

Dengang var Thorsten Storm ansat i Kiels marketingafdeling, og siden har han fået stort sportsligt ansvar i Rhein-Neckar Löwen, hvor Nikolaj Jacobsen afløser den kommende landstræner for Danmark, Gudmundur Gudmundsson.

- Med Nikolaj Jacobsen giver vi en ung og ambitiøs træner en stor chance for at fortsætte det vellykkede arbejde, som Gudmundur Gudmundsson har udført.

- Nikolaj er meget ligetil og dygtig rent kommunikativt. Han er en holdspiller, som på samme tid også er en leder, siger Thorsten Storm til den tyske klubs hjemmeside.

Hos Rhein-Neckar Löwen bliver Nikolaj Jacobsen genforenet med den schweiziske bagspiller Andy Schmid, som spillede i Bjerringbro-Silkeborg i 2009, da Nikolaj Jacobsen var assistenttræner i klubben.

Også den danske landsholdsmålmand Nicklas Landin er skiftet til tyskerne fra Bjerringbro-Silkeborg, så der bliver et par kendte ansigter i den ny klub.

Det har talt på plussiden på same måde som det danske mesterskab, Jacobsen vandt med Aalborg Håndbold i sidste sæson.

- Derudover har han for nylig arbejdet sammen med Andy Schmid og Niklas Landin i Danmark. Og i den forgangne sæson er han blevet mester med et ungt hold i Aalborg, siger Thorsten Storm.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip