Rhein-Neckar Löwen rejser sig efter juleklask i Kiel

26/12/2015

23. december løb topholdet i den tyske håndboldliga, Rhein-Neckar Löwen, ind i en gedigen lussing, da man gæstede de forsvarende mestre fra TWH Kiel.

11 scoringer var forskellen på de to hold ved slutfløjt, men lørdag kom Rhein-Neckar, som trænes af danskeren Nikolaj Jacobsen, tilbage på sporet igen med en sejr på 27-25 på hjemmebane over Magdeburg.

Mads Mensah Larsen spillede en flot kamp for Rhein-Neckar Löwen, hvor han især i slutningen af første halvleg bød stærkt ind på måltavlen.

Det var medvirkende til, at topholdet kunne gå til pause med en føring på hele 16-9, og danskeren endte som delt topscorer for sit hold med syv scoringer.

Om det var følelsen af en sikker sejr, der drillede, skal være usagt, men ikke desto mindre var hjemmeholdet tæt på at smide det hele på gulvet i anden halvleg.

Magdeburg med tre danskere på holdet startede ud som lyn og torden efter pausen, og den store føring til Rhein-Neckar var hurtigt barberet ned til et par mål.

Det formåede favoritterne dog at holde, og det endte altså med en tomålssejr, så Rhein-Neckar Löwen er sikker på at holde førstepladsen, selv om Kiel skulle vinde holdets kamp i runden.

Flensburg-Handewitt lavede et flot comeback i udekampen mod Lemgo lørdag.

Ved pausen var holdet nede med 12-17, men på en stærk anden halvleg lykkedes det at trække en sejr på 32-30 hjem.

Flensburg er tre point efter Rhein-Neckar Löwen i Bundesligaen, hvor Kiel med en sejr kan bringe sig inden for to point af førerholdet.