Ribery om Ballon d'Or: Ronaldo vandt intet i 2013

Franck Ribery var yderst fåmælt, da han forlod prisuddelingen Ballon d'Or i sidste uge, hvor han måtte se sig slået af Cristiano Ronaldo, der blev kåret som verdens bedste fodboldspiller i 2013.

Nu uddyber han sin store skuffelse over for München-avisen Abendzeitung.

- Jeg vandt alt med holdet og individuelt. Ronaldo vandt intet i 2013. Jeg er ikke ked af det, men det gør ondt helt ind i hjertet.

- Misforstå mig ikke. Jeg er stolt over at have været blandt finalisterne. Men jeg føler, at jeg fortjente titlen. Alle har sagt til mig, at jeg skulle have vundet. Men o.k., jeg må bare holde hovedet oppe, siger Ribery.

Sammen med Bayern München vandt han alle fem klubtitler, herunder det tyske mesterskab og Champions League.

Franskmanden undrer sig over, at kun tre spillere fra holdet fandt vej til Fifas årets hold. Dortmund, den anden Champions League-finalist, blev helt forbigået.

- Vi tog fem titler. Hvem har ellers gjort det? Og Dortmund var også savnet på listen.

Han fortæller endvidere, at han var nødt til at lufte sin utilfredshed. Nu er den ude af kroppen, og han ser frem mod de kommende opgaver.

- Nu koncentrerer jeg mig om klubben. Jeg er virkelig glad i Bayern og glæder mig til VM. Ballon d'Or interesserer mig ikke længere. Jeg var nødt til at sige dette, men nu er sagen lukket, siger Franck Ribery.

/ritzau/

Dagens Gossip