Richard Ragnvald: “Er ved at brække mig over at høre om flygtninge, vi skal hjælpe”

Skrevet af Marie Milling

07/02/2016

Dagens topnyheder

Richard Ragnvald har taget bladet fra munden og skrevet en opdatering på Facebook, hvor der ikke bliver lagt fingre imellem.

Hans opslag kommer efter, at der i fredags blev afholdt ‘Danmarksindsamlingen’.

Han skriver følgende:

- Nu syntes jeg snart, at alle de danske solister, artister og skuespillere skulle stå sammen om at lave et kæmpe indsamlings-show til fordel for de hjemløse i Danmark, skriver han og fortsætter:

- Det, vi har set i aften, har for mig kun været et stort reklame-show. Det kan ikke være rigtigt, at DR og TV2 overser disse mennesker. Jeg er sikker på, hvis man lavede et kæmpe stort underholdningsprogram for disse mennesker ville der komme rigtig mange penge i kassen, så de for det første kunne få et sted, hvor de kunne være i den kolde tid. Danmark, vi kan ikke være det bekendt.

Læs også: Han rækker den hjemløse kvinde en gammel taske - vent til du ser, hvad der er i den

Men der var andre, som også godt kunne se meningen i, at der blev samlet ind til børn i den tredje verden, og derfor blev der indsamlet over 97 millioner kr.

Men Ragnvald mener, at det er de forkerte ting, man prioriterer i de her indsamlinger og siger følgende til TV2:

- For at være helt ærlig, så er jeg sgu ved at brække mig over, vi hele tiden høre om alle de flygtninge, vi skal hjælpe. Selvfølgelig skal de hjælpes, men det skal være i nærområderne. Det sætter mit pis i kog, at man overser de hjemløse.

Se hans opslag herunder: 

  (function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_GB/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Richard Ragnvald Nu syntes jeg snart at alle de danske solister / artister og skuespillere, skulle skulle stå sammen om...

Posted by Richard Ragnvald on Saturday, 6 February 2016

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler: