Richardo opereret for svulst i hjernen

Den tidligere danske landstræner Richard Møller Nielsen er blevet opereret for en svulst i hjernen. Det oplyser hans søn, Tommy Møller Nielsen, til Fyens Stiftstidende.

- Min far er blevet opereret for en svulst i hjernen, og operationen er gået meget fint, siger Tommy Møller Nielsen til avisen.

For et par uger siden blev Richard Møller Nielsen indlagt efter et ildebefindende, og nu har den 75-årige legendariske europamester altså været igennem en operation i hjernen.

- Nu skal han hvile og restituere, og i den forbindelse er meldingen, at min far har brug for hvile og fred til at komme sig efter operationen, siger Tommy Møller Nielsen.

Ifølge Fyens Stiftstidende viste undersøgelser efter den første indlæggelse, at en operation var nødvendig, og den fandt sted i midten af ugen.

Richard Møller Nielsen medvirkede i sidste uge i programserien på DR "Jeg var der", hvor han blev taget med til Göteborg og stadionet Nya Ullevi, hvor han oplevede sin største triumf som træner, nemlig at vinde EM-guld.

Richard Møller Nielsen var dansk landstræner i seks år, og senere var han træner for Finland og Israel. Som klubtræner førte han OB til to danske mesterskaber.

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip