Riddersholm: Duncan tager mere ansvar i AGF end i FCM

AGF var nærmest begravede, da holdet lørdag gæstede FC Nordsjælland. Nede 0-3 med godt et kvarter igen fandt Morten "Duncan" Rasmussen dog kræfterne og bragte AGF tilbage i opgøret.

Et hattrick sikrede aarhusianerne point og sikrede samtidig "Duncan" sæsonens første hattrick.

- Vi har Danmarks i øjeblikket varmeste angriber i front. Han har scoret syv mål i de sidste tre kampe, og det gør det lettere at have en mand som ham, siger træner Glen Riddersholm.

Angriberen har fået sin fodboldopdragelse i AGF, men han har de seneste ti år spillet i andre klubber, blandt andet under Riddersholm i FC Midtjylland. I vinter vendte han så hjem til AGF.

- Vi har fået en helt anden udgave, end ham jeg kendte fra FC Midtjylland. Han tager et langt større ansvar her, fordi han ved, at han er en af dem, der skal bære endnu mere, end han skulle tidligere, siger træneren.

- Det må man rose ham for at gøre. Det er en sand fornøjelse at have sådan en ambassadør på sit hold.

Hattrick-helten vil ikke alene tage æren for, at han nu har succes i AGF, og at aarhusianerne vendte opgøret mod FC Nordsjælland.

- Det viste en god holdmoral at vi blev ved med at kæmpe, selv om vi nærmest var begravede, siger "Duncan".

- Jeg føler mig i rigtig god form, men jeg kan ikke sige, hvorfor målene lige kommer nu. Når man kommer til en nu klub, tager det altid lidt tid, før holdkammeraterne lærer en at kende, men det virker til at sidde der lidt bedre nu, siger angriberen.

Lørdagens tre mål betyder, at Morten "Duncan" Rasmussen nu totalt er på 123 kasser i Superligaen. Det er blot 16 færre end Søren Frederiksen, der fører rekordlisten i rækken.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip