Riddersholm efter 1-2: 20 gode minutter var ikke nok

AGF er fortsat på jagt efter den første sejr i Alka Superligaen i dette forår, efter at det fredag blev til et 1-2-nederlag til Viborg hjemme på Ceres Park.

Hjemmeholdet kæmpede sig tilbage, fik reduceret og skabt lidt spænding i de sidste tyve minutter, men det er ifølge træner Glen Riddersholm ikke nok med 20 gode minutter, hvis sejren skulle have været i hus.

- Vi leverede ikke en indsats, vi kan være bekendt, hvis vi skulle have brudt den her periode uden sejre i Superligaen, siger Glen Riddersholm.

- Den ærgerrighed og den vildskab, som spillerne viste i de sidste 20 minutter, var ikke nok, hvis vi skulle have vundet. Vi skulle have vist det fra første minut, og det nytter ikke noget, at vi først var klar, da det så allermest sort ud.

AGF-træneren mener, at den seneste tids svingende resultater havde betydning for kampens udfald.

- Vi har ikke haft kontinuitet nok rent mentalt, vi var derfor ikke fokuserede nok og parate nok over alle 90 minutter, siger Glen Riddersholm.

Jens Jønsson er også skuffet over kampens resultat. Han mener ikke, at hjemmeholdet var kyniske nok eller stærke nok i duellerne.

- Vi vandt ikke nok dueller, og vi var ikke kyniske nok i felterne. Vi skabte ikke de helt store chancer, men når vi gjorde, så blev de ikke udnyttet. Omvendt fik Viborg meget ud af deres få chancer, siger Jens Jönsson.

Han afviser, at den kommende pokalfinale mod FC København har haft indflydelse på præstationen mod Viborg.

- Vi var klar over, at vi havde en vigtig kamp i dag, og pokalfinalen har ikke taget fokus fra den. Vi har taget en kamp ad gangen, siger han.

AGF spiller på torsdag den største kamp for klubben i flere år, når holdet møder FCK i pokalfinalen.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip