Riddersholm er eftertragtet i udlandet

Skrevet af admin

19/03/2015

Dagens topnyheder

På den jyske hede skinner solen over områdets fodboldhold. FC Midtjylland har skabt en solid føring i Superligaen, og de overbevisende præstationer har skabt interesse for klubbens cheftræner Glen Riddersholm.

- Det er sandt, der er interesse fra mange klubber, og selvom jeg er meget glad her, har jeg også store ambitioner. Jeg vil gerne arbejde i udlandet og tror, mine utraditionelle arbejdsmetoder og filosofi vil fungere godt i andre miljøer, fortæller Riddersholm i et interview med fifa.com.

Det er dog ikke endnu, udlandsdrømmen skal udleves, for han er stadig på en målrettet mission i FCM.

- Først vil jeg være mester og forhåbentlig spille med i Champions League, uddyber Riddersholm.

Chancerne for et mesterskab er da også bedre end nogensinde for midtjyderne. Med 12 runder tilbage af Superligaen har de åbnet et forspring på ni point til de nærmeste forfølgere fra FC København.

Skal drømmen om Champions League-deltagelse realiseres, kræver det, ud over at sikre sig mesterskabet, et slagkraftigt mandskab. Og det føler Glen Riddersholm sig sikker på at have trods konstante salgsrygter om profiler som Pione Sisto og Erik Sviatchenko.

- Jeg tror, vi sælger et par spillere til sommer, men jeg ved fra samtaler med bestyrelsen, at vi bliver stærkere i næste sæson uanset hvad. Vi går efter at vise folk i Europa, at FC Midtjylland er en klub, der vil gøre et stort indtryk og ikke bare snakke, men handle, fortæller træneren i interviewet.

/ritzau/