Riddersholm hylder holdånden i FC Midtjylland

Fire kampe og 12 point. Det er status for FCM, der har fået en forrygende start på den nye sæson i Superligaen, hvor midtjyderne indtager duksepladsen.

Og det var tydeligt at se, at sejren betød meget for FCM-træner Glen Riddersholm, der efter kampen løb ned til de medrejsende FCM-fans og med hænderne hamrede på de opsatte reklameskilte, mens han jublede sammen med de sortklædte fans på endetribunen.

- Jeg er stolt over, at jeg har fået lov at være Superliga-træner for FCM i 69 kampe, det er min hjerteklub, og det er en klub, hvor jeg har været med siden begyndelsen kun afbrudt af et par år som landstræner. Det handler ikke om, at vi ligger nummer et og har vundet fire kampe, næh, hver eneste morgen jeg står op og sætter klublogoet på venstre side af brystet, så er jeg stolt over at være en del af FCM, og det gælder både i medgang og modgang, sagde Glen Riddersholm.

Træneren mente, at sejren i Randers var sit holds bedste præstation i indeværende sæson, men han havde ikke lyst til at drømme om guld og medaljer - ikke endnu i hvert fald.

- Vi har formået at bevare ydmygheden og roen omkring det, vi er kommet fra. Det nytter ikke noget at rende rundt med armene over hovedet og glæde os alt for meget, fordi så glemmer vi fokus. Vi er kommet fra baghjul over en lang periode, og nu står vi her i en god situation, og den skal vi selvfølgelig udnytte til at vinde næste kamp. Men til at snakke om placering og alt muligt andet vil være forkert af mig, når jeg kigger på hvilke udfordringer, der kan komme fremadrettet, sagde Glen Riddersholm, hvis mandskab på fredag tager i mod Brøndby IF.

Træneren pegede specielt på truppens holdånd, når årsagen til de forrygende resultater skulle findes.

- Udover en stærk defensiv, så syntes jeg, at det er imponerende at se hvor stærk et kollektiv, der er ved at vokse sammen her i Midtjylland. Vi har hele tiden på kampdagen kunne vinde over alle modstandere, når vi peakede på vores individuelle kvaliteter, men den holdånd vi har skabt henover kalenderåret 2013, det er noget, som jeg håber, at spillerne sætter stor pris på, for det er her hele årsagen til den midlertidige succes, vi har lige nu, ligger.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip