Rie Helmer Nielsen ny vært på Sporløs på DR1

Rie Helmer Nielsen. Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR.

Efterlysningsprogrammet "Sporløs" på DR1 får nu ny vært, når Rie Helmer Nielsen overtager tjansen.

Hun afløser Louise Wolff, der stopper efter fem sæsoner med det populære program, hvor man finder forsvundne danskere ude i verden.

- Det mest fantastiske bliver at følge mennesker, som leder efter deres kære, og som giver os lov til at få indblik i deres inderste håb, drømme og bekymringer, siger Rie Helmer Nielsen.

- At være med på den følelsesmæssige rejse og se hvad familierelationer betyder, gør mig taknemlig over at kende mine egne rødder og over at kunne være med til at hjælpe andre, med at finde deres kære.

Den nye sæson af 'Sporløs' indeholder 12 programmer og bliver sendt på DR1 fra efteråret og frem til foråret 2013.

Det er chef for DR1, Lotte Lindegaard og Louise Wolff, der sammen har truffet beslutningen om at Louise stopper som 'Sporløs'-vært for at koncentrere sig om sit primære job som vært på 'Aftenshowet'.

- Louise har været forbilledlig som 'Sporløs'-vært. Men med de mange nye tiltag på DR1 i den kommende tid, har jeg haft et stort ønske om, at hun lige nu skal koncentrere sig om 'Aftenshowet', da hun er vanvittig vigtig i kampen for programmets succes, siger Lotte Lindegaard.

Fakta om "Sporløs"

"Sporløs" sendte første gang i 1999 og er programmet, der hjælper danskere med at lede efter slægtninge, som er forsvundet for dem, og som de ikke selv har været i stand til at opspore.

Via kompliceret detektivarbejde verden over er det lykkedes redaktionen gang på gang at hjælpe en lang række danskere med at finde nære familiemedlemmer og forene dem for åben skærm.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip