Rigmand forgyldt af Pandora-comeback

Det er blandt andet Investeringen i smykkekoncernen Pandora, der sikrer Johan Schrøder et overskud af investeringerne i Radiometer-formuen på 275 millioner kroner - det svarer til en forvaltning af egenkapitalen på 17 procent.

Det viser det seneste regnskab fra Investeringsselskabet af 30.4.1992, skriver Børsen. Johan Schrøder selv kalder det »i allerhøjeste grad meget tilfredsstillende,« siger Johan Schrøder.

120 millioner - næsten halvdelen af overskuddet - er hentet via investeringen i den danske kapitalfond Axcel, som rigmanden selv var med til at skifte for snart tyve år siden.

»Lige netop i år slog Axcel ind med et smaddergodt resultat. Det er vældig dejligt. Men det er karakteristisk for en kapitalfond, at der er nogle år, hvor der er længere mellem snapsene. Så halvdelen af det gode resultat takker jeg Axcels Christian Frigast for,« siger Johan Schrøder med henvisning til investeringsfondens administrerende direktør.

Investeringsselskabet af 30.4.1992, der er ejet af Holdingselskabet J.S.R af 1.11.83, er involveret i alle fire Axcel-fonde, men næsten hele gevinsten er hentet i Axcel III, som rummer kapitalfondens Pandora-aktier.

»Absolut og aldeles størstedelen udgøres af Pandora. Det har været en fantastisk investering,« siger Mette Vagner Johannesen, administrerende direktør i Investeringsselskabet af 30.4.1992 til Børsen.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip