Rigmand forklarer stor Brøndby-investering

Som BT og sporten.dk kunne afsløre sent tirsdag aften, står Aldo Petersen og en gruppe på i alt 16 investorer bag en stor del af investeringen ved den aktieemission, der i går viste et resultat på imponerende 108,4 mio. kr.

Indtil de trådte til, var der samlet cirka 58 mio. kr. sammen, hvilket lå lige under det minimumskrav på 60 mio. kr., som Brøndby på forhånd havde stillet, og som klubben helst så ramme de 85 mio. kr., fordi klubben lige nu er tæt på en dyr nedrykning til 1. division.

Hidtil er det ikke lykkedes at få de involverede i tale om projektet, men nu bekræfter Aldo Petersen, at han er blandt investorerne og løfter for første gang lidt af sløret for, hvorfor gruppen er gået ind i Brøndby.

- Ja, vi er en bred kreds, som ønsker at støtte op om Brøndby for at give dem økonomisk ballast til at genvinde deres plads i den øverste halvdel af Superligaen, siger Aldo Petersen til sporten.dk.

Rigmanden var i sin tid blandt stifterne af FC København, men har tidligere vist sin interesse for Brøndby, da han i 2007 var med i gruppen af erhvervsfolk, der med Peter Schmeichel i spidsen forsøgte at købe sig ind i klubben.

 

 

 

Dagens Gossip