Rihanna hygger sig med fnisetobak i Amsterdam

Billeder fra Rihannas besøg i Holland vækker forargelse, specielt i USA. Hun har nemlig fotograferet sig selv på en af Amsterdams listige caféer, hvor hun røg marihuana.

Rihanna gav koncert i den hollandske hovedstad i aftes, men stiftede allerede lørdag bekendtskab med byens berømte natteliv, hvor hun øjensynligt benyttede sig af muligheden for at nyde lidt næsten lovlig fnisetobak.

R&B-stjernen beskrev sine oplevelser på Twitter og illustrerede med flere fotos fra byturen, så hendes fans blandt andet kunne se hende med to store joints i munden på én gang. På et andet skud med billedteksten »Legalisér det« fyrer Rihanna en fed på sit hotelværelse og på et tredie ses en af hendes venner pulse på en tændt bong.

Selv om Holland stadig har en af verdens mest liberale narkolove, fik de såkaldte coffee shops sidste forår forbud mod at sælge marihuana til turister. Rihanna skaffede dog tilsyneladende, hvad hun ville have og var ganske godt tilfreds, mens amerikanerne tager sig til hovedet.

Den 25-årige sangerinde fortsætter sin »Diamonds«-turné i Köln, Zürich, Berlin og Hannover inden hun rammer Roskilde-festivalen fredag den 5. juli.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip