Rihanna i ny fræk video - se den her

Rihanna lægger op til forargelse igen. I en længe ventet video til singlen »Pour It Up« giver hun den som poledancer.

Den 25-årige R&B-stjerne har fået ry for at smide tøjet for et godt ord og gør det igen i den frække lille film, hvor hun er i kælen nærkontakt med en stripperstang iført lys paryk, diamantbesat BH og et par små G-strengstrusser.

Læs også: Rihanna får hug i Australien

Tidligere på ugen offentliggjorde Rihanna en serie billeder fra den undervisning, hun fik i poledancing som forberedelse til videoen. »Pour It Up« stammer fra sangerindens album »Unapologetic« og blev udsendt allerede i januar.

Videoen er indspillet i maj, men Rihanna blev uvenner med instruktøren Vincent Haycock og den fik derfor først premiere onsdag. Sangerinden er på turné i Australien, hvor publikum flere gange har været i oprør, fordi hun går på scenen med lange forsinkelser og angiveligt mimer.

Læs også: Provo-sangerinder i kællingekamp om sex-image

Samtidig er der problemer på hjemmefronten. Sidste weekend fik Rihannas palæ i en mondæn forstad til Los Angeles besøg af en indbrudstyv. Gerningsmanden kom dog ikke ret langt med sit forehavende. En højlydt alarm gik af og fik ham til at tage benene på nakken uden udbytte.

Politiet leder alligevel efter ham.

I foråret forsøgte en ubuden gæst også at skaffe sig adgang til Rihannas kæmpevilla i Pacific Palisades, men valgte ved en fejl naboens hus i stedet og blev anholdt.

Se videoen "Pour it up" nedenunder...

Dagens Gossip