Rihanna mindes sin tid på jorden

Skrevet af admin

21/02/2015
Til trods for en hæsblæsende karriere, et til tider buldrede privatliv og masser af glimmer og glamour, finder Rihanna sin indre ro i Gud.Derfor takkede den nu 27-årige sangerinde de himmelske kræfter over at kunne fejre endnu en fødselsdag fredag. Det gav "Diamonds"-hitmageren udtryk for på sin Instagram-profil:- For 27 år siden fødte min mor sit første barn i en alder af 27 år. Livet er aldrig et stykke fødselsdagskage, men jeg føler mig speciel over, at jeg blev valgt af min himmelske Fader til at komme her, skriver sangerinden, der blev født Robyn Rihanna Fenty på den sydamerikanske ø Barbados den 20. februar 1988.- For hvert år, der går, bliver jeg mere taknemmelig! Hver dag, vi vågner op, betyder, at vi får en chance mere i livet... at leve efter hvad vi har lært og udforske endnu mere, være god ved andre mennesker og at vide, at man er en del af deres smil, understreger Rihanna og slutter:- Jeg værner om disse dage, og jeg beder til, at Gud vil skåne mit liv, så jeg kan se mange flere.Rihanna har udgivet otte albums og har også gang i en spirende skuespilkarriere.Se billedet af Rihannas taknemlighed her: https://instagram.com/p/zVgafOBM2q/?modal=trueNewspaq

Dagens topnyheder

Til trods for en hæsblæsende karriere, et til tider buldrede privatliv og masser af glimmer og glamour, finder Rihanna sin indre ro i Gud.

Derfor takkede den nu 27-årige sangerinde de himmelske kræfter over at kunne fejre endnu en fødselsdag fredag.

Det gav "Diamonds"-hitmageren udtryk for på sin Instagram-profil:

- For 27 år siden fødte min mor sit første barn i en alder af 27 år. Livet er aldrig et stykke fødselsdagskage, men jeg føler mig speciel over, at jeg blev valgt af min himmelske Fader til at komme her, skriver sangerinden, der blev født Robyn Rihanna Fenty på den sydamerikanske ø Barbados den 20. februar 1988.

- For hvert år, der går, bliver jeg mere taknemmelig! Hver dag, vi vågner op, betyder, at vi får en chance mere i livet... at leve efter hvad vi har lært og udforske endnu mere, være god ved andre mennesker og at vide, at man er en del af deres smil, understreger Rihanna og slutter:

- Jeg værner om disse dage, og jeg beder til, at Gud vil skåne mit liv, så jeg kan se mange flere.

Rihanna har udgivet otte albums og har også gang i en spirende skuespilkarriere.

Se billedet af Rihannas taknemlighed her: https://instagram.com/p/zVgafOBM2q/?modal=true

Newspaq