Rihanna og Eminem tager på fælles turné

Sammen har de skabt kæmpehit som "The Monster" og "Love the Way You Lie". Og nu tager de to megastjerner Rihanna og Eminem også på turné sammen.

Det fortalte rapperen i XXL Magazine fredag, skriver Billboard.

- Der kommer nogle shows med Rihanna. Det er en tour på tre byer, New York, Los Angeles og Detroit i august, fortalte den 41-årige Eminem til musikmagasinet om turnéen, som får navnet "The Monster Tour".

Rihanna er begejstret for igen at arbejde sammen med Eminem. Det skrev hun kort tid efter annonceringen på sin Twitter-profil. Og det er ikke første gang, hun har udtrykt glæde ved samarbejdet med den erfarne rapper.

- Så snart vi gik i gang med at arbejde sammen på "Love the Way You Lie", vidste jeg, at jeg ville arbejde sammen med ham igen. Og da vi havde lavet "Love the Way You Lie 2", fik jeg igen lyst til at arbejde sammen med ham, sagde sangerinden i et interview med Complex Magazine i sidste måned.

- Han er en af mine favoritrappere. I hans tekster er han en ægte poet, og det sætter jeg virkelig pris på, siger hun ifølge Female First til Complex.

Den 26-årige Rihanna er netop nu i gang med at indspille sit ottende album. Eminem, som går under det borgerlige navn Marshall Mathers, udsendte senest albummet "The Marshall Mathers LP 2", som udkom sidste år.

Newspaq

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip