Rihanna slæber detailkæde i retten

Sagen handler om en serie T-shirts med Rihannas portræt, som tøjgiganten ifølge R&B-stjernen aldrig har fået lov til at anvende.
Parterne har forsøgt at nå frem til et forlig, men forhandlingerne er brudt sammen og derfor går Rihanna til retten i London med krav om en klækkelig erstatning.

Topshop har tidligere bejlet til et samarbejde med sangerinden, men Rihanna er nu alt andet end venligt stemt. Hun afkræver detailkæden, hvad der svarer til næsten 30 millioner kroner.

En unavngiven kilde nær sagen forklarer over for avisen New York Post, at balladen skyldes de billeder, der er anvendt. De er købt fuldt lovligt hos en fotograf, men Topshop har tilsyneladende overset rettighedsspørgsmålet. »De betaler ikke kunstneren noget licenshonorar og britisk lov beskytter ikke kunstneren«, lyder det.

Kæden bekræfter det juridiske tovtrækkeri og påpeger, at stridens æble er en T-shirt, der er leveret af en trediepart, hvilket komplicerer tingene yderligere.

»Rihanna har allerede brugt næsten en million dollars på sagen, men for hende handler det først og fremmest om princippet«, tilføjer New York Posts kilde.

Dagens Gossip