Rihanna straffer Mads Mikkelsen i musikvideo

Efter skuespilleren Mads Mikkelsens optræden i den amerikanske tv-serie "Hannibal", fik man lidt andre associationer med den folkekære danske "Blinkende lygter"-stjerne.

Og nu tager Rihanna skuespilfænomenet Mads Mikkelsen til helt nye højder i sin nye musikvideo til club-hittet "Bitch, better have my money", hvor superstjernen er på jagt efter dem, der skylder hende penge. 

Musikvideoen er syv minutter lang, og "Pour it up"-sangerinden har endnu engang fyret op for masser af sex og kontroversiel underholdning i den nye video.

Skønheden fra Barbados har inviteret Mads Mikkelsen med på noget af en voldsom rejse, da hun i musikvideoen kidnapper en rig kvinde i en elevator og udsætter hende for grov vold. Da det viser sig, at kvinden er sammen med revisoren Mads Mikkelsen er han den næste, der står for skud.

For de rige skylder Rihanna penge. Og Rihanna giver ikke almisser til folk, der skylder hende guld.

Så fastspændt i bar mave og en nøgen Rihanna udstyret med kniv, får Mads Mikkelsen, hvad han fortjener ifølge Rihanna i musikvideoen. Både blod og voldelige flashbacks flyder igennem Mads Mikkelsens hoved.

Man kan undre sig over, om der er noget tilbage af vores kære danske stjerne, efter han gik i samarbejde med Rihanna.

Se musikvideoen lige herunder:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip