Rihanna vil lancere sit helt eget tøjmærke

Den 25-årige sangerinde Rihanna har et ønske om at lancere sit eget tøjmærke snart. Til trods for, at hun har afsløret meget lidt om, hvad kollektionen ellers skal centrere sig omkring, så mener hun, at mode har spillet en stor rolle for hendes karriere.

- Det handler ikke alt sammen om min stemme. Der er folk med meget mere talent end jeg, når det gælder at synge, større stemmer. Men folk vil vide, hvem du er. Mode er en klar indikation, en måde at udtrykke din attitude, dit humør på, siger hun til amerikansk Vogue.

Se Rihannas kollektion for River Island på ELLE.dk

Rihanna har skabt kollektioner for to andre mærker før. Hendes første var for Emporio Armani Underwear and Armani Jeans i 2011 og nummer to var for high-street mærket River Island, som hun designede i samarbejde med sin personlige designer Adam Selman.

Alexander Wang fan af Rihanna

Hun er lige nu ansigt for Balmain og har en række hæderkronede designere som fans så som Tom Ford, Peter Dundas og Alexander Wang.

- Der er ingen andre, der begejstrer mig mere. Det er råt, det er klogt, det er alt, hvad popkulturen har brug for, for at flytte sig, sagde Alexander Wang til Vogue.

Rihanna har kastet sin kærlighed på tasker fra det danske mærke Ganni. Læs mere på ELLE.dk

Rihanna har indtil videre designet to kollektioner for britiske River Island, der har fået en blandet modtagelse i offentligheden.

Af Juliane Olsen, ELLE.dk/NewsDesk Aller Media.

Dagens Gossip