Rihannas agent spredte rygter om Jay Z-affære

I begyndelsen af Rihannas karriere svirrede det med rygter om en affære mellem hende og Jay Z, og de var så vedholdende, at det næsten kostede rapperens forhold til Beyoncé.

Nu viser det sig dog, at det var Rihannas tidligere agent, Jonathan Hay, der startede historien for at få den unge sangerinde fra Barbados i mediernes søgelys - et PR-stunt han fortryder i dag.

- Jeg har undskyldt til Beyoncé, det hele er meget akavet, skriver den angrende agent i en mail til avisen The Daily News og fortsætter: 

- PR-stuntet, jeg stod bag, var ren desperation for at få "Pon de Replay" til at slå igennem. Det var uansvarligt, og jeg regnede ikke med, at det ville virke. Jeg kastede bare spaghetti på væggen for at se, hvor meget af det der ville blive hængende, skriver han.

Rygterne om affæren har fået nyt liv, efter at journalisten J. Randy Taraborrelli har udgivet en bog om power-parret Jay Z og Beyoncés forhold, hvor han påstår, at Beyoncé troede på rygterne, og at det fik hende til at sætte forholdet på standby i 2005. 

Jonathan Hay, der i dag selv producerer musik, som ironisk nok er tilgængeligt via Jay Z og Beyoncés musiktjeneste Tidal, slår dog fast, at det kun er rygter, og at det er på tide, at de ophører.

  - Jeg troede ikke, at det ville blive en stor historie, men at se Beyoncé på coveret af den bog og at vide, at andre tjener penge på at spekulere i hendes forhold, giver mig kvalme. Jeg skammer mig over bare at tale om det her. Jeg vil bare gerne mane rygterne i jorden en gang for alle, afslutter han.

/ritzau/FOKUS

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip