Rihannas forargelse udløser anholdelse

Rihannas oprørte Twitter-skriverier om et sexshow i Thailand har ført til anholdelse af ejeren af den snaskede bar, hvor forestillingen blev opført.

R&B-stjernen oplevede showet ved et tilfælde under et besøg i september, hvor hun holdt en kort pause i sin »Diamonds«-verdensturné.
Rihanna slappede af på ferieøen Phuket og det var hér hun en aften gik på baren Seasons og blev konfronteret med nogle optrin, hun på Twitter kaldte »traumatiske«

Sangerinden beskrev også, hvordan dyr medvirkede i seksuelle optrin på scenen.

Efter sit besøg på værtshuset skrev en forfærdet Rihanna, at hun enten havde været stangdrukken aftenen før eller også havde hun virkelig set »en thailandsk kvinde hale en levende fugl, to skildpadder og barberblade ud af sin k***e, som hun også skød pile og bordtennisbolde ud af«.

»Fuglens fjer var fugtige. Adr. Og bagefter lavede hun vand om til cola samme sted. Ja jeg siger bare, at hun hældte vand ind og der kom sodavand ud. Jeg er helt traumatiseret!!!«, fortsatte Rihanna.

De thailandske myndigheder har nu anholdt Warunyu Jornmuang, som ejer baren, og den lokale politichef Veera Kerdsirimongkol bekræfter over for nyhedsbureauet AFP, at anholdelsen er et direkte resultat af Rihannas besøg. »Myndighederne vil fremover slå hårdere ned på upassende shows og attraktioner med vilde dyr«, forsikrer han.

Dagens Gossip