Riis afviser konflikt med Contador

Contador blev af den italienske sportsavis La Gazzetta meldt på vej til et nyt, spansk cykelhold, som Formel 1-stjernen Fernando Alonso har planer om at starte.

Samtidig skulle Riis og Contador være kommet på kant af hinanden under årets Tour de France, hvor den tidligere Tour-vinder slet ikke havde tråd i pedalerne og sluttede som skuffende firer i klassementet.

Men det stemmer ikke, siger Bjarne Riis.

- Mit forhold til Alberto er helt fint, og jeg kan kun sige, at jeg fornemmer, at følelsen er gengæld. Jeg har stor respekt for Alberto som rytter og som person, og jeg har stadig meget tiltro til ham. Jeg ved ikke, hvor disse rygter om en konflikt kommer fra, siger Riis til cykelsitet Velonation.

Alberto Contador er fortsat på kontrakt med Bjarne Riis’ cykelhold de næste sæsoner, og det er det eneste, Riis forholder sig til.

- Man kan roligt sige, at rygterne, der kæder Alberto og Fernando Alonso sammen, har kørt længe. Samtidig bidrager vores nuværende situation, hvor vi er på udkig efter endnu en sponsor, til spekulationerne. Det forstår jeg, men jeg vil alligevel undlade at kommentere på en historie baseret på spekulation. Faktum er, at Alberto har kontrakt med os i de kommende år. Det er det, vi forholder os til, siger Bjarne Riis.

Dagens Gossip