Riis bliver chefen for det hele i Team Saxo-Tinkoff

Ifølge holdets hjemmeside finder en større reorganisering af virksomheden sted, og det er i den forbindelse, at Trey Greenwood har opsagt sin stilling.

- Beslutningen har samtidig betydet, at Trey har ønsket at søge nye udfordringer udenfor Riis Cycling. Den beslutning har jeg både forståelse og stor respekt for. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke Trey for den kæmpe indsats, han har leveret i sine år hos Riis Cycling, og jeg ønsker ham al mulig medvind i fremtiden, siger Bjarne Riis og fortsætter:

- Jeg har igennem et stykke tid arbejdet med at nytænke vores organisation, fordi jeg har følt et behov for yderligere at skærpe både vores fokus på den kommercielle del af forretningen og på vores sportslige profil. Det er en proces, der nu er startet.

Trey Greenwood kom til Bjarne Riis' mandskab i slutningen af 2007 fra en stilling som administrerende direktør hos fitnesskoncernen, SATS, men fra og med slutningen af marts er han fortid på holdet.- Virksomheden går nu ind i en ny fase, og jeg er klar til at se mig om efter nye muligheder og udfordringer. Jeg ved, at jeg vil komme til at savne mange af mine kolleger og venner på holdet, men jeg vil fortsat følge holdet som entusiastisk fan, og jeg ønsker holdet alt det bedste i fremtiden, siger Trey Greenwood.

Den danske holdejer kommer dog ikke sidde med alt arbejdet selv. Således er to nye stillinger blevet oprettet i form af en teknisk- og  kommerciel direktør.

Dagens Gossip