Riis-hold: Godt kørt, Majka!

Majka er også nummer otte samlet, og Team Saxo-Tinkoff var godt tilfredse med polakkens resultat på tirsdagens etape, hvor det også lykkedes at få Rory Sutherland med i det store udbrud.

- Vores mål med etapen var at være repræsenteret i det store udbrud, vi regnede med skulle køre og måske oven i købet holde til målstregen. Samtidig skulle vi holde Rafa ude af problemer og ikke mindst helt forrest i feltet på den sidste stigning før mål. Begge dele lykkedes, sagde sportsdirektør Dan Frost efter etapen til Team Saxo-Tinkoffs hjemmeside.

-.Rafa var ellers nede ved bilen, da vi kørte over etapens stigning for at sige, at han ikke var særligt godt kørende. Og med det udgangspunkt var det da absolut opløftende at se ham sidde så let med de allerstørste på en dag som i dag, tilføjede Dan Frost.

Tirsdagens etape blev vundet af den spanske basker, Beñat Intxausti fra Team Movistar, mens italienske Vincenzo Nibali fra Team Astana fører samlet.

- I morgen tror jeg på en sjælden chance for sprinterne, og vi skal være repræsenteret i et eventuelt udbrud, hvis der er mere end otte ryttere med, sagde Dan Frost.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip