Riis' hold jubler over fremgang for Majka

- Vi talte tidligt om muligheden for at gå efter etapen, men [Vincenzo] Nibali og [Mauro] Santambrogio er stadig en tand bedre end Rafa, når det går opad som i dag. Til gengæld tror jeg også, at det tog brodden af Rafa at skulle køre op til fronten igen efter et cykelskifte i bunden af stigningen, hvor der blev kørt rigtigt stærkt, sagde sportsdirektør Dan Frost efter etapen til Team Saxo Tinkoffs hjemmeside.

- Men han kommer godt igennem, avancerer i klassementet og fører stadig ungdomskonkurrencen foran [Carlos] Betancur. Målet for Rafa har hele tiden været at slutte mellem de 10-15 bedste i klassementet, så jeg er naturligvis glad for at have ham på ottendepladsen nu, tilføjede den tidligere OL-guldmedaljevinder.

Både for den 23-årige polak og resten af feltet venter der en hård etape søndag - hvis etapen overhovedet kan gennemføres.

- I morgen håber jeg da på, at vejret forbedrer sig, så vi kan få kørt den etape, men samtidig synes jeg heller ikke, at vi skal risikere liv, lemmer og bunkevis af udgående og syge ryttere ved at skulle gennemføre i farligt føre, sagde Dan Frost.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip