Riis-rytter viser tænder i USA

33-årige Rogers kom til Team Saxo-Tinkoff forud for denne sæson, og foreløbigt er det begrænset, hvad han har vist af resultater for sin nye arbejdsgiver.

Men i da der skulle køres op ad den sidste fem kilometer lange stigning på den 200 km lange og ekstremt varme etape fra Murrieta til Palm Springs, sad Rogers med, da fem mand kørte afsted.

I mål var han på femtepladsen 55 sekunder efter den vindende rytter, amerikaneren Janier Azevedo, og Rogers er nu også på den samme placering i klassementet.

- Det var en vanvittig hård etape på grund af den ekstreme varme og den sidste hårde stigning mod mål, hvor Michael kørte en flot finale. Han mangler lige det sidste i at kunne sidde med de allerforreste, men vi tror på et flot resultat i løbet for ham, sagde sportsdirektør Tristan Hoffmann efter etapen.

Saxo-Tinkoffs Jonathan Cantwell styrtede undervejs, og selvom han kæmpede sig i mål, må han formentlig udgå af løbet.

Michael Mørkøv var imponeret over sin kaptajn:

- Dagens etape var måske den varmeste, jeg nogensinde har kørt. Der var op til 45 grader, og på sidste stigning så jeg to ryttere liggende i siden af vejen, slået ud af varmen. Jeg synes, vi kører fantastisk som hold. Rogers er en inspirerende kaptajn som forstår at bruge holdet til sin fordel og samle os alle. Vi fik leveret ham perfekt til dagens sidste stigning, og derfra klarede han sig godt.

Tirsdag skal rytterne ud 178 km med en del krævende stigninger undervejs, men der er en lang nedkørsel til sidst, så det ligner en mulighed for sprinterne.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip