Riis: Sky er svage som hold

Holdejer Bjarne Riis fik i fælleskab med hold som Garmin og stærke Movistar vist, at det britiske storhold ikke er uovervindeligt i bjergene.

Ifølge Bjarne Riis er det britiske storhold selv skyld i dagens blamage, hvor Richie Porte røg ud af topstriden, mens Vasili Kyryienka røg for tidsgrænsen. - De er lidt selv ude om det. De vil spille for meget med musklerne og styre det hele, og det er der altså ikke plads til her, lød den hårde dom fra den danske holdejer.

Efter lørdagens Sky-slagteri på vej til AX 3 Domaines havde de fleste forventet at se briterne dominere resten af løbet. Men ikke Bjarne Riis.

- Jeg havde godt på fornemmelsen, at de var til at knække. De er måske en lille smule svage som hold. Det synes jeg, vi ser i dag. Kan vi isolere Froome i Alperne, så har vi måske et meget åbent løb, sagde han og tilføjede.

- Når Froome sidder alene, og der er 30-40 mand foran, så er det sgu en svaghed, sagde Bjarne Riis.Han er nu igen ved godt mod omkring et hold, der på dagens etape var stærkt repræsenteret ved blandt andre Roman Kreuziger, Michael Rogers og Nicholas Roche.

- Det var virkelig godt. Det virkede perfekt. Det var den eneste måde at gøre det på. Vi var allesammen opsat på, at rejse os og vise, at vi er stærke - især Alberto Contador, sagde Bjarne Riis, der selv var meget fåmælt og skuffet over sin spanier lørdagens første bjergslag.

Søndag var benene ikke til at sætte den isolerede Chris Froome. Men Bjarne Riis ser nu gode muligheder, når feltet når Mont Ventoux og Alperne.

- Vi får isoleret Froome, men ok vi får ham ikke sat. Han er stadigvæk stærk. Det giver gode tegn før Alperne

- Der skal mere til. Han har stadig gode ben. Vi skal også huske på, at Movistar også er rigtig stærke. Hver gang vi ville have forsøgt noget, så sidder de også og gør det svært at få hul.

 - Vi er stærke, og jeg tror på, at Alberto bliver stærkere, så han skal nok være der i Alperne.Chris Froome klagede selv over, at dagens forsvar af den gule trøje var en af de hårdeste i karrieren. Bombardementet mod Froome var planlagt.

- Vi havde planlagt at have nogle folk i udbrud. Men så udvikler det sig sådan, at de vil styre det hele. Fair nok, det var der altså end os, der også lurede, og så blev de sat.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip