Riis-stjerne vinder i Japan

Team Saxo-Tinkoff fik en perfekt afslutning på sæsonen i Japan Cup Road Race, hvor Michael Rogers tog sagen i egen hånd og kørte solo til målstregen i silende regn efter 151,3 kilometers kørsel.

Den bjergrige rundstrækning omkring Utsunomiya Forest passede Team Saxo-Tinkoff's Michael Rogers helt perfekt, og selvom en håndfuld ryttere jagtede ham bagfra, da han var stukket af sted på den sidste omgang, var han ikke til at hente igen.

- På den næstsidste stigning lavede Rory (Sutherland), og Evgeny (Petrov) et fantastisk arbejde ved at minimere frontgruppen til blot syv eller otte ryttere, og snart var jeg alene med Edmundson (Sky). I finalen lykkedes det mig at gå solo og var faktisk i stand til at nyde de sidste kilometer, da marginen til de andre blev ved at stige. En fantastisk måde at vinde på, takket være det perfekte set-up fra holdkammerater og en storslået måde at afslutte sæsonen, siger Michael Rogers til holdets hjemmeside.

Sportsdirektør Philippe Maudui er tilfreds.

- I begyndelsen af løbet lykkedes det en lille gruppe at skabe et hul, men de store hold arbejdede sammen i jagten og havde løbet under kontrol. Vores drenge kørte et nærmest perfekt løb og kørte Michael i stilling til finalen, og da Michael først fik et hul, gik han i enkeltstartsposition og var umulig at fange, siger han.

Dagens Gossip