Riis-toprytter blev afhørt om doping

Tidspunktet for skiftet satte spekulationerne i gang. Team Sky havde netop gennemført deres omfattende kig på fortiden hos samtlige ansatte, og i den proces var flere blevet sparket ud, fordi de indrømmede, at de på et tidspunkt har haft berøring med doping. Rogers var også til afhøring hos Team Skys ledelse, og det var herefter han valgte at skifte hold.

Men skiftet havde intet med dopingindrømmelse at gøre, siger Michael Rogers til cyclingnews.com

- Jeg forhandlede med Team Sky, og vi kom tættere og tættere på en aftale, men i sidste ende kom der et bedre tilbud til mig fra Saxo Bank.

- Jeg fik bedre økonomiske omstændigheder her. Så stik modsat hvad folk måtte tro - og alle troede jo, at Sky havde skilt sig af med mig - så var det min egen beslutning at forlade holdet. Jeg er i gang med de sidste år af min karriere, siger Rogers.

Rogers fortæller, at han ligesom de fleste andre på Team Sky skrev under på, at han aldrig har været i berøring med doping. Men i medierne så det ud som om, han var blevet smidt ud.

- Det så sådan ud, ja. De to ting faldt på samme tidspunkt, og jeg gik ikke ud og kommenterede på det, men jeg følte ikke, at det var nødvendigt. Rigtig mange skrev en hel masse om mig, men der var ingenting bag det. Det var bare sensationelle overskrifter, siger Rogers.

Dagens Gossip