Riis vil have Breschel og Chris Anker til VM

Landstræner Lars Bonde venter til sidste øjeblik med at måle dagsform og udvælge de tre ryttere, der skal forsøge at skaffe Danmark en overraskende medalje, når Toscana byder op til italiensk bjergkørsel på til VM i cykling sidst i september.

Men mens landstræneren finder ud af, hvilke tre ryttere der har bedst chance for at sikre et godt resultat i landevejsløbet den 29. september, så har Saxo-Tinkoff-ejer Bjarne Riis et godt bud til ham.

- Det er jo ikke mange, der kan komme med, men jeg vil vurdere, at Jakob Fuglsang (Astana), Chris Anker Sørensen (Saxo-Tinkoff) og Matti Breschel (Saxo-Tinkoff) nok er dem, der bør køre det, og som er i stand til at lave resultater, siger Bjarne Riis til TV2.

Bjarne Riis følger lige nu rytterne tæt i Vueltaen, og han vurderer, at det hårde etapeløb er god forberedelse til at være skarp, inden det går løs på de mange højdemeter i Firenze-området.  Landstræner Lars Bonde har allerede udmeldt, at valget til de tre pladser står mellem de tre ryttere, som Bjarne Riis foretrækker og så Saxo-Tinkoffs erfarne Nicki Sørensen eller arbejdshesten Michael Mørkøv.

Men Bjarne Riis vurderer altså, at Matti Breschel og Chris Anker Sørensen vil udgøre den bedste hjælp for den forventede kaptajn Jakob Fuglsang, når det går opad i kamp mod favoritter som Vincenzo Nibali og Chris Froome.

Også til VM i enkeltstart den 25. september mangler landstræner og sportschef Lars Bonde at vælge mellem Brian Vandborg og Alex Rasmussen. Rasmus Quaade er allerede udtaget i den disciplin.   

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip