Rikke Skov stopper på håndboldlandsholdet

Knap 16 år efter debuten i rødt og hvidt er landsholdskarrieren forbi for håndboldspilleren Rikke Skov.

Den 35-årige bagspiller har meddelt landstræner Klavs Bruun Jørgensen, at hun ikke længere står til rådighed.

Efter OL i London var hun væk fra landsholdet i en længere periode, men vendte tilbage og var med ved VM på hjemmebane i december.

- Det har virkelig været fedt at komme tilbage på landsholdet, men jeg kunne også mærke, at jeg var hårdt ramt på fysikken i januar, hvor vi kørte på i Viborg efter et langt VM.

- Jeg er ikke typen, der ønsker at spille på 50 procent, og da jeg gerne vil spille i Viborg længe endnu, har jeg valgt at sige farvel til landsholdet, som det har været en stor ære at spille på, siger Rikke Skov i en pressemeddelelse.

Landsholdskarrieren strakte sig over mere end 150 kampe og blev indledt i sommeren 2000, hvor hun debuterede i en kamp mod Sverige.

Det lignede et landsholdsfarvel, da hun blev vraget af daværende landstræner Jan Pytlick, men efterfølgeren Klavs Bruun Jørgensen hentede den erfarne Viborg-back tilbage i folden.

- Det er ærgerligt men forståeligt, at Rikke stopper. Vi har været meget glade for at have hende med, og det var det rigtige at kalde hende ind igen, da jeg tiltrådte.

- Hun kom med den rette indstilling til tingene, og hun kommer helt sikkert også til at efterlade et tomrum i gruppen, siger landstræneren.

Højdepunktet i den lange landsholdskarriere var OL-guldet i Athen i 2004.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip