Rio Ferdinand siger endeligt farvel til England

De to har dog haft deres intriger. Sidste år var det en yderst skuffet Rio Ferdinand, der ikke var udtaget til EM i Polen og Ukraine. Da han så igen i år blev udtaget forsøgte Ferdinand ifølge mange at 'hævne' sig på Hodgson ved at melde afbud til landsholdet og i stedet tage til Qatar for at fuldføre et træningsprogram.

Men nu vælger veteranen altså at sige endeligt stop, og dermed undgås flere konflikter mellem ham og Hodgson.

- Efter at have tænkt det igennem i lang tid, har jeg besluttet at trække mig tilbage fra landsholdet, siger Ferdinand til FA.

- Som 34-årig føler jeg, at det er på tide at træde til side og lade de unge spillere komme til. Det tillader mig også fokusere på min klubkarriere.

Og forholdet mellem Hodgson og Ferdinand bliver da også støvet lidt af. De tager begge afsked med respektfulde kommentarer.

- Jeg vil gerne ønske Roy og holdet al held og lykke i fremtidige turneringer, siger Ferdinand.

- Det er vigtigt, at vise respekt for en spiller af Rios kaliber, og til de ting han har opnået gennem sin karriere, siger Hodgson til FA.

Manchester United-stopperen fik debut mod Cameroun i 1997 og har siden deltaget ved tre verdensmesterskaber. I alt nåede Ferdinand op på 81 landskampe.

Dagens Gossip