Risgård på klubjagt: Færdig i Silkeborg

- Det er ikke en beslutning, som jeg har taget i løbet af de sidste par uger efter, at vi er rykket ned. Det er noget, der vi har talt om i nogle måneder. Silkeborg ville gerne have beholdt mig, men jeg vil gerne prøve noget andet. Det har været et rigtigt hårdt år for os allesammen, konstaterer Risgård.

Han havde det bedst under Troels Bech, som forlod Silkeborg inden denne sæson. Her blev der spillet fodbold, som Risgård bedst kan lide det, med fokus på at have bolden og spille den frem. Under Keld Bordinggaard blev han rykket ned på den defensive midtbane, og under Viggo Jensen blev han sat ud som en mere stationær kant, end han var vant til under Troels Bech, hvor han nød friheden til at rykke ind over midten og blive mere målfarlig.

Siden han forlod AaB til fordel for Arminia Bielefeld i 2009, har Risgård også været en tur omkring græske Panionos, men det blev en dårlig oplevelse uden spilletid og uden løn. Sådan et skifte er han ikke interesseret i igen.

- Jeg kan ikke vælge og vrage, men jeg vil heller tage en forhastet beslutning. Jeg har også en familie at tænke på. Der har været noget interesse, men ikke noget konkret. Det er lidt typisk for denne her tid, det er 100 procent klubbernes marked, og der er rigtigt mange spillere, som leder efter en ny klub nu, fastslår Risgård, som alligevel håber snart at have fremtiden på plads.

Dagens Gossip